Какво ни различава от другите:


- Високо качество на произведените мебели

- Голямо разнообразие на модели (над 80 артикула)

- Прецизно изпълнение на всеки детайл

- Голямо разнообразие на цветове

- Голямо разнообразие на дамаски

- Стил

- Много добро търговско обслужване

- Доставка на място

Мебели Акарис

Мебели АКАРИС се занимава с производство на маси и столове. Продуктите на Мебели AKARIS се произвеждат от масивна букова дървесина и МДФ, които се обработват с висококачествени полиуретанови лакове и оцветители. Конструкциите са здрави , стабилни и се комплектоват със съвременни Немски Италиански и Датски механизми и обкови.

Предлагаме голямо разнообразие от модели, които да задоволят всеки вкус. Мебели AKARIS се слави с отлично качество и много добро търговско обслужване.

Фирмата се занимава с производство на мебели от 1996г., като първоначално задоволява нуждите на крайния клиент. През 2003г. започва да води търговска политика с мебелни вериги и обекти за продажба на мебели в цяла България. Постепенно създава и увеличава броя на моделите, които произвежда. Това помага на фирмата да достигне до по голям брой крайни клиенти . С течение на времето търговските обекти се увеличават. Днес Фирмата работи с над 120 магазина в цялата страна и се радва на огромен брой клиенти , които са изключително доволни от качеството на AKARIS.

Използваме вече доказаните материали на BECKER ACROMA-Германия , SIRCA –Италия , MILESI SPA –Италия ,ICRO COATINGS –Италия, SISO–Дания, HAFELE –Германия и други реномирани марки.

Фирмата залага на точност и коректност при работата с търговските партнъори , като предоставя добри условия за работа и удобство при избора на модел от крайните клиенти.

Даваме възможност на клиентите да поръчват маси с нестандартна височина ,ширина или дължина. Обзавеждаме с маси и столове офиси, хотели и ресторанти.

Мебели AKARIS работи с Търговски Мебелни вериги, Мебелни палати и Мебелни магазини в : СОФИЯ, ВАРНА, БУРГАС, ВРАЦА, РУСЕ, ЛОВЕЧ, ПЛЕВЕН, ПЛОВДИВ, ПЪРВОМАЙ, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ПАВЛИКЕНИ, ЛЕВСКИ, СВИЩОВ, ГОРНА ОРЯХОВИЦА, ЛЯСКОВЕЦ, ЛЕТНИЦА, ШУМЕН, МОНТАНА, ВИДИН, КЮСТЕНДИЛ, ПЕРНИК, СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК, ПРОВАДИЯ, НОВА ЗАГОРА, ХАСКОВО, ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ, ГАБРОВО, СМОЛЯН, ЧИРПАН, СЕВЛИЕВО, РАДНЕВО, МИЗИЯ, СЛИВЕН, АСЕНОВГРАД, БЛАГОЕВГРАД, СОЗОПОЛ , ПАЗАРДЖИК и др.